top of page

„Luca és Ági kiválóan összekapcsolták az improvizációs elemeket az állásinterjúzás világával, nem véletlenül lett közönségkedvenc az előadásuk. Az erre épülő angol nyelvű workshop pedig tanulságos és szórakoztató volt, visszataps!”

_1A_hvgallas_jo-2.jpg

—  Name, Title

Főoldal: Welcome

TRÉNINGEK ÉS ELŐADÁSOK

Ha szeretnéd, hogy a csapatod ősszel újult erővel lásson munkához, foglald le most a csapatösszerázó eseményeteket!

Bemutatkozás Lucától és Ágitól

Hangulat tréningjeinkről és előadásainkról

MI AZ IMPROVIZÁCIÓ?

MI A TECHNIKA LÉNYEGE?

A hagyományos tréningek megtanítják a résztvevőknek, hogy MIT kell tenniük ahhoz, hogy hatékonyabbak, jobbak, eredményesebbek legyenek. Az improvizációs technikákon alapuló workshopok viszont azt mutatják meg, hogy HOGYAN tudják elérni a változást.

MIT FEJLESZTÜNK?

Klasszikus értelemben nem tanítunk, mert hisszük, hogy az imprós mentalitás mindenkiben ott rejlik. Feljesztünk, pontosabban segítünk újra felfedezni ezt a mentalitást, ami az együttműködésen, az aktív figyelmen, a játékosságon, a nyitottságon, az engedékenységen, a rugalmasságon, a csapatnak, a célnak való alárendelődésen, a pillanatban való létezésen, önmagunk és mások megismerésén alapszik.

MIÉRT AJÁNLJUK?

Az improvizációs képességek nem csak a színpadon, hanem az élet bármely területén jól jöhetnek. Legyen szó kicsi vagy nagy csapatról, cégről vagy iskoláról, civil szervezetről vagy profitorientált szektorról, ahol emberek dolgoznak, ott érdemes foglalkozni a kapcsolatokkal. Vagyis azzal, hogy hogyan tudunk együtt hatékonyak lenni.

MIÉRT TERVEZZÜNK EGYÜTT?

Minden csapat más és más, ezért a tréningjeinket minden esetben testreszabjuk. Figyelembe vesszük a céljaitokat, a képzés kívánt időtartamát, a résztvevők személyiségét és igényeit. Csak ezután választjuk ki a számotokra legmegfelelőbb csomagot vagy készítünk egyedi tréninget az adott modulokból.

ONLINE ÉS OFFLINE!

Ha minket választasz, nem kell aggódnod a koronavírus újabb hullámai miatt sem. Tréningjeinket és előadásainkat online és offline formában is meg tudjuk tartani. Könnyedén alkalmazkodunk az aktuális jogszabályokhoz, így biztosan megkapjátok az imprós csapatépítés élményét.

RÉSZLETES AJÁNLATAINK

Humán fejlesztésbe fektetnél, építenéd a csapatot vagy konkrét problémát kezelnél? Az improvizációs technikákkal a képességek széles spektruma fejleszthető. Fusd át a moduljainkat, és rakjuk össze közösen azt a tréninget, amire a csapatodnak tényleg szüksége van!

Jól éreznétek magatokat együtt, de a közös borozásnál és wellnessezésnél kicsit többre vágytok? Gyertek imprózni! Az improvizációs csapatépítőkön játszunk, felszabadulunk, nevetünk, miközben együttműködünk, és kapcsolódunk olyanokkal is, akikkel alapvetően nem szoktunk.

Szakmai napok, céges rendezvények, fesztiválok, karácsonyi partik. De mi legyen a műsor? Szerintünk legyen imprószínház! Az impróelőadásokban az a jó, hogy a közönségből inspirálódunk, így az előadást könnyedén arra a közegre szabjuk, akiknek éppen játszunk.

bottom of page