SHOWTIME
HALADÓ IMPRÓKURZUS

Imádod az impró szórakoztató oldalát?
Beleásnád magad a rövid show-játékokba?
Gyere el az Impróka Showtime imprókurzusára, ahol ezek lesznek a fókuszban!

A rövid, vagy ahogy imprós körökben hívjuk SHORT játékok külön műfajt jelentenek az improvizációs színházban. Pörgősek, szabályokon alapulnak, a játszók pedig így vagy úgy, de bajba kerülnek bennük. Amellett, hogy ezek a játékok az imprószínház alapját jelentik, rendkívül szórakoztatóak, ráadásul rengeteg tanulási lehetőséget kínálnak mindenkinek, aki már egy kicsit is foglalkozott improvizációval.

Nem kell, hogy színészi ambícióid legyenek, ha erre a kurzusra jelentkezel, ugyanis hisszük, hogy játékon, improvizáción, színházon keresztül tanulni nem csak ebben az esetben lehet.

Neked ajánljuk az alkalmakat, ha legalább egy imprókurzust elvégeztél már, de akkor is, ha túl vagy jópár kurzuson. Ha az alapok megvannak, a többi jön a játékokkal. 

Kurzusidőpontok (10 alkalom):
- szeptember 20., 27.
- október 4., 11., 18., 25.
- november 8., 15., 22., 29.

(az utolsó alkalom nyitott óra, amire elhívhatjátok ismerőseiteket, barátaitokat)


A tréningek 18.30-kor kezdődnek és 21.00-ig tartanak.


A részvételi díj 45.000 Ft.


Jelentkezés és részletek: hello@improka.hu (A tárgyba ezt írd: SHOWTIME KURZUS)


Ha nem az Imprókánál végeztél, akkor a jelentkezéseddel kérjünk, hogy írd meg, hogy hol és mit tanultál!

A trénerről:
Szabó-Szontágh Luca az Impróka művészeti vezetője és trénere, a Dreampro és a Hero in the Crowd című improvizációs színházi előadások megálmodója. Megjárta New Yorkot, Berlint és Bécset is, hogy nemzetközileg is széles palettán mozogjon az imprótudása. 
Megrögzött utazó és a kihívások embere, így az elmúlt másfél pandémiás évben lesétált egy caminot az első karanténban, végre bejárta jobban kishazánkat, mint eddig valaha, létrehozott egy olvasásnépszerűsítő vlogot, és töretlenül dolgozik azon, hogy minden körülmények közt jusson impró az embereknek.

----------------------------------------
Covid19-intézkedések:
Folyamatosan figyeljük a koronavírussal kapcsolatos hatályos jogszabályokat, és a tréningeket azok figyelembevételével tartjuk meg vagy azoknak megfelelően intézkedünk. Minden jelentkező biztonsága fontos számunkra, ezért folyamatosan tájékoztatunk benneteket ezekről a rendelkezésekről, és arról, milyen döntéseket hozunk. Ha a vírus miatt a kurzust nem tudjuk megtartani, tovább tartani vagy másik időpontra áthelyezni, a résztvevők a befizetésük arányos részét visszakapják.