top of page

AZ IMPRÓKA CSAPATA

Julcsa_kicsi.jpg

BALÁZS JULCSA

Julcsa szakmaja szerint márkakommunikációval foglalkozik egy kreatív ügynökségben, és csak hobbiként imprózik. Azonban mindkét helyen a történetek érdeklik a legjobban, és az, hogy a partnerkapcsolatokat és a bizalom épitését hogyan segíti az improvizció.

Peti_kicsi.jpg

BAKONYI PETI

 Peti bohócnak indult jó régen, hogy aztán csak megpróbáljon mégis komoly emberré válni ebben a fura egy világban, hogy aztán mégis ráeszméljen végül, hogy bohóc maradt mindvégig. Az a fajta, amelyiknek a bohócálarc alatt csupaszon a lelke.

Boki_kicsi.jpg

BOKOR ÁGI

Boki imád játszani, és olykor elég hangos. Az impróban hivatást talált, és a fejébe vette, hogy minél több emberrel megismerti ezt a szórakoztató műfajt trénerként, játszóként vagy magánemberként egy sör mellett.

Tamas_kicsi.jpg

GÁSPÁR TAMÁS

Tamás mikrobiológus, jelenlegi munkaterülete a farmakovigilancia. Az imprót önismeretének és kommunikációs készségének fejlesztése miatt kezdte, és kapott mellé egy nyitott, elfogadó és vidám közösséget.

Bettika_kicsi.jpg

GERZSENYI BETTIKA

Bettika produkciós asszisztens, mert egyszerűen imádja a filmeket, és azokat is, akik gyártják őket. Azért imprózik, mert újra és újra ámulatba ejti, milyen könnyű is a semmiből létrehozni valami értékeset, valami értékeset, ami nemcsak szórakoztató, de óhatatlanul is mélyebb önismeretre sarkall.

Agi_kicsi.jpg

IVÁN ÁGI

Ági franciatanár, drámapedagógus, imád világmegváltó projektekben részt venni, de a nagybetüs HR területére is odatévedt. Az impróra pont akkor talált, amikor a legjobban szüksége volt rá, talán azért, hogy a hibázást elfogadja és megszeresse. Mostanában főleg a kisfiával imprózik, alig várja, hogy újra imprókázzon.

Dori_kicsi_edited.jpg

KASZA DÓRI

Dóri marketingszakember, könyvmoly, sorozatguru. Az impróban a legjobban a fejlődest élvezi. Az egyén, a csapat, az élmények határtalan, teljesen kiszámíthatatlan fejlődését. A csodát, hogy BÁRMI megtörténhet. Jelenleg igazoltan hiányzik, babázás okán.

Bora_kicsi.jpg

SZABÓ BORA

Bora gyógytornász, manuálterapeuta, az emberi test rejtelmeinek kutatója. Az impróban azt élvezi, hogy gyermeki kíváncsisággal és önfeledtséggel fedezheti fel a pillanatot, amely millió meglepetést és váratlan kincseket tartogat.

Luca_kicsi.jpg

SZABÓ-SZONTÁGH LUCA

Luca improvizációval és nyelvtanítással foglalkozik, de válllalkozó alkat, úgyhogy tőle semmi se meglepő. Az impróban is azt imádja, hogy bármi megtörténhet, a szó legszorosabb értelmében, és hogy ez a műfaj a csapatról, a közösségről szól, és csak közvetve az egyénről.

bottom of page