top of page

KÉSZSÉGFEJLESZTÉS

A rendszert, amiben dolgozunk, leginkább egy jó pizzéria kínálatához tudnánk hasonlítani. Választhatsz a kész pizzák közül, de arra is megvan a lehetőséged, hogy módosíts a feltéteken, vagy saját pizzát állíts össze.
 

A mi tréningjeink közös alapja az improvizációs technikák alkalmazása. Választhatod a csomagjainkat, amelyekben egy cél érdekében válogattuk össze a fejlesztendő képességterületeket. És arra is megvan a lehetőséged, hogy a különböző modulok közül te válaszd ki azokat, amelyek fejlesztésére a csapatodnak szüksége van.

MI A TECHNIKA LÉNYEGE?

A hagyományos tréningek megtanítják a résztvevőknek, hogy MIT kell tenniük ahhoz, hogy hatékonyabbak, jobbak, eredményesebbek legyenek. Az improvizációs technikákon alapuló workshopok viszont azt mutatják meg, hogy HOGYAN tudják elérni a változást.

MIT FEJLESZTÜNK?

Klasszikus értelemben nem tanítunk, mert hisszük, hogy az imprós mentalitás mindenkiben ott rejlik. Feljesztünk, pontosabban segítünk újra felfedezni ezt a mentalitást, ami az együttműködésen, az aktív figyelmen, a játékosságon, a nyitottságon, az engedékenységen, a rugalmasságon, a csapatnak, a célnak való alárendelődésen, a pillanatban való létezésen, önmagunk és mások megismerésén alapszik.

MIÉRT AJÁNLJUK?

Az improvizációs képességek nem csak a színpadon, hanem az élet bármely területén jól jöhetnek. Legyen szó kicsi vagy nagy csapatról, cégről vagy iskoláról, civil szervezetről vagy profitorientált szektorról, ahol emberek dolgoznak, ott érdemes foglalkozni a kapcsolatokkal. Vagyis azzal, hogy hogyan tudunk együtt hatékonyak lenni.

MIÉRT TERVEZZÜNK EGYÜTT?

Minden csapat más és más, ezért a tréningjeinket minden esetben testreszabjuk. Figyelembe vesszük a céljaitokat, a képzés kívánt időtartamát, a résztvevők személyiségét és igényeit. Csak ezután választjuk ki a számotokra legmegfelelőbb csomagot vagy készítünk egyedi tréninget az adott modulokból.

Anchor 1

MODULOK

Ezek azok a képességterületek, amelyekből a csomagjaink állnak, és amelyekből te is kedvedre válogathatsz.
Keress meg minket, és állítsuk össze közösen a tréningeteket!

EGYÜTTMŰKÖDÉS ÉS KONSTRUKTIVITÁS

Ha szeretnéd, hogy a csapatod hatékonyabban dolgozzon közös projekteken, a tagok jobban értsék egymást és ugyanazon a platformon legyenek, amikor az együttműködésről gondolkodnak.

FLEXIBILITÁS ÉS ALKALMAZKODÓKÉPESSÉG

Ha szeretnéd, hogy a munkatársaid könnyebben alkalmazkodjanak a váratlan helyzetekhez és egyszerűbben birkózzanak meg a mindennapi problémákkal.

INNOVÁCIÓ ÉS KREATIVITÁS

Ha szeretnéd, hogy csapatodban nőjön a spontán és szokatlan megoldások iránti fogékonyság.

CSAPATSZELLEM ÉS FELSZABADULT LÉGKÖR

Ha szeretnéd, hogy a munkatársaid jól érezzék magukat a csapatban, kisebb legyen a fluktuáció és szívesen tegyék bele a maximumot a munkájukba.

NYILVÁNOS BESZÉD ÉS PREZENTÁCIÓS KÉPESSÉGEK

Ha szeretnéd a csapatod nyilvános szereplésekkor érzett szorongását csökkenteni.

TESTBESZÉD

Ha sokat dolgoztok különböző ügyfelekkel, és jól jönne, ha jobban értenétek a testbeszéd jeleit.

KAPCSOLATÉPÍTÉS

Ha nehézséget okoz a csapatodnak a networking, és szeretnéd, ha nyitottabbak lennétek az új emberekre és lehetőségekre.

TUDATOSSÁG ÉS ÖNISMERET

Ha arra vágysz, hogy a csapatod tagjai jobban átlássák a saját szerepüket és tudatosabban végezzék azt a munkát, amit eddig is nagy energiával és lelkesedéssel végeztek.

Készségfejlesztés: News & Updates

CSOMAGOK

Kész csomagjaink egy-egy problémára, fejlesztési területre fókuszálnak, és több modult is tartalmaznak. Bár kész csomagoknak hívjuk őket, ezeket is a te csapatod igényei szerint alakítjuk.

Készségfejlesztés: Partners
think1.jpg
love_job.jpg
bussman6-12.jpg
v211batch11-nutan-106-lgbt.jpg

OUT OF THE BOX TRÉNING

Sokan hajlamosak vagyunk beleszokni a folyamatokba és nehezen vesszük észre, hogy ugyanarra a dologra egy kicsit másképp is nézhetnénk. De hogyan tudunk kilépni az önmagunk által gyártott dobozokból és az új nézőpontok által hogyan válhatunk hatékonyabbá? Erre ad technikákat ez a tréning.

Modulok:

 • Együttműködés és konstruktivitás

 • Flexibilitás és alkalmazkodóképesség

 • Innováció és kreativitás​

 • Kapcsolatépítés

 • Tudatosság és önismeret

ELKÖTELEZŐDÉS

Problémát jelent a cégednek a fluktuáció? Szeretnéd, hogy a csapatod tagjai szeressék a munkahelyüket és motiváltak legyenek a maradásra? Ebben a csomagban a munkatársak személyes kapcsolataira és a munkakörnyezet felszabadultságára fókuszálunk. Az imprós technikák megtartó erejét használjuk fel.


Modulok:

 • Együttműködés és konstruktivitás

 • Flexibilitás és alkalmazkodóképesség

 • Csapatszellem és felszabadult légkör

 • Kapcsolatépítés

 • Tudatosság és önismeret

NYILVÁNOS SZEREPLÉS

Vannak munkakörök, amelyek folyamatos prezentációval járnak. Legyen szó egy-egy ügyfélről vagy nagyobb közönségről, a jó prezentáció bizonyos területeken létkérdés. Magabiztos, felszabadult előadókat mindenki szívesebben hallgat, de hogyan váljunk önmagunk legjobb verziójává ezekben a stresszes helyzetekben?


Modulok:

 • Flexibilitás és alkalmazkodóképesség

 • Nyilvános beszéd és prezentációs képességek

 • Testbeszéd

 • Kapcsolatépítés

 • Tudatosság és önismeret

ÉRZÉKENYÍTŐ TRÉNINGEK

Gyesről visszatért munkatársak, férfi-nő ellentétek, fogyatékkal élők foglalkoztatása, LMBTQ munkatársak. Vagy más témád van, amire a munkatársaidat érzékenyítenéd? Az imprós technikák a kapcsolódáson, a kölcsönös tiszteleten és a konstruktivitáson alapszanak, ezért jól bevethetők az érzékenyítés területén.


Modulok:

 • Együttműködés és konstruktivitás

 • Flexibilitás és alkalmazkodóképesség

 • Csapatszellem és felszabadult légkör

 • Testbeszéd

 • Kapcsolatépítés

 • Tudatosság és önismeret

ÍRJ NEKÜNK! / CONTACT US!

Készségfejlesztés: Contact
bottom of page