KEZDŐ IMPRÓKURZUS

- Szeretnél egy kicsit kevésbé félni az ismeretlen helyzetektől a mindennapokban? 

- Szeretnél olykor felnőttként is játszani, de félsz, hogy emiatt hülyének néznek?

- Szeretsz kísérletezni? Vagy barátságos közegben kilépni a komfortzónádból?

- Szeretnél egy olyan közösség tagja lenni, ahol a hibázás megengedett, sőt ajándék?

- Láttál már Impróka előadást, és kipróbálnád, neked hogy fekszik az impró?

Ha a fentiek közül akár csak egy is igaz rád, akkor az Impróka kezdő improvizációs tréningjén a helyed. A hetente jelentkező alkalmakon együtt tanulunk arról, hogyan tudunk egymáshoz kapcsolódni, hogyan tudjuk leküzdeni a szorongásainkat és felfedezni az örömöt a játékban, hogyan tudunk felszabadultan és spontán módon együttműködni másokkal.

 

A kurzus az improvizációs színház eszköztárából indul ki, de nem csak a színház iránt fogékonyaknak ajánljuk, hanem mindenkinek, aki szeretne nyitott környezetben, játszva tanulni önmagáról, és arról, mi az improvizáció valójában.

Kurzusidőpontok (10 alkalom):

- szeptember 20., 27.

- október 4., 11., 18., 25.

- november 8., 15., 22., 29.

(az utolsó alkalom nyitott óra, amire elhívhatjátok ismerőseiteket, barátaitokat)

A tréningek 18.30-kor kezdődnek és 21.00-ig tartanak.

A részvételi díj 45.000 Ft.

Jelentkezés és részletek: hello@improka.hu

(A tárgyba ezt írjátok: KEZDŐ KURZUS)

A trénerről:

Bokor Ági az Impróka művészeti vezetője és trénere. 2014 óta foglalkozik improvizációs színházzal, előtte a klasszikus színházban szerzett tapasztalatot. Drámapedagógus, szövegíró, imprószínész és -tréner. Az ő nevéhez fűződik a Kanapé és a Meleg helyzetek című improvizációs előadások létrehozása. Az improvizációban leginkább az foglalkoztatja, hogyan lehet általa felfedezni és megélni a körülöttünk lévő világot, ezért amellett, hogy imádja az impró szórakoztató oldalát, abban is gondolkodik, hogyan lehet a műfajt önismeretre és érzékenyítésre használni.

------------------------------------------------------------

Covid19-intézkedések:

Folyamatosan figyeljük a koronavírussal kapcsolatos hatályos jogszabályokat, és a tréningeket azok figyelembevételével tartjuk meg vagy azoknak megfelelően intézkedünk. Minden jelentkező biztonsága fontos számunkra, ezért folyamatosan tájékoztatunk benneteket ezekről a rendelkezésekről, és arról, milyen döntéseket hozunk. Ha a vírus miatt a kurzust nem tudjuk megtartani, tovább tartani vagy másik időpontra áthelyezni, a résztvevők a befizetésük arányos részét visszakapják.