top of page

AKIK MÁR TUDJÁK

Hogy milyen velünk dolgozni, arról beszéljenek a partnereink.
Megkértük azokat, akiknek volt már Impróka-élményük, hogy írjanak nektek pár szót rólunk.

51526266_2583224948373763_20448856925714

"Vidámak, megkönnyebbültek, mosolygósak lettünk a tréning után. Jó volt megbeszélni az élményeket egymással. Az elmúlt hónapok távolsága eltűnt közülünk. Mindenkinek ajánlanám a tréninget aki szeretne egy kicsit kicsekkolni a mókuskerékből. A könnyen unalmassá váló videókonferencia bulik helyett remek választás, garantált mulatság.

/Dózsa Rita, Digital Natives/

_1A_hvgallas_jo-2.jpg

„Luca és Ági kiválóan összekapcsolták az improvizációs elemeket az állásinterjúzás világával, nem véletlenül lett közönségkedvenc az előadásuk. Az erre épülő angol nyelvű workshop pedig tanulságos és szórakoztató volt, visszataps!”

/Bányai Nikolett, PR-menedzser, 

HVG Állásbörze/

_1A_bib_jo.jpg

Többször dolgoztunk már együtt. Minden alkalommal a vártnál sokkal, de sokkal többet kaptunk. Velük mindig garantált a jó hangulat. Kreatív, rugalmas és szuperprofi csapat!”

/Kozma Barbara, oktatásszervező, BIB/

KAPTARlogo_white.png

„Luca közvetlensége és lelkes hozzáállása rögtön bevonzotta a résztvevők figyelmét a játékba a Kaptár Karácsonyon. Jó volt látni, ahogy a kezdeti szende egymásra mosolygásból kíváncsi és kacarászó csapatélmény kerekedett. Az egyik fénypontja volt az esténknek!”

/Márta Matild, közösségszervező, Kaptár/

_1A_simply_jo.jpg

„Az Impróka képes volt rá, hogy a fesztivál résztvevői egy órában reflektálhassanak magukban mindarra, ami elhangzott két nap alatt – játékosan, nevetve, a téma komolyságát mégis derűvel érintve.”

/Bálint Orsolya, szervező, Simplicity/

_1A_american corner_jo.jpg

"As a program coordinator of American Corner Budapest, I would totally recommend working with Lúcia and Ági. They are easy-going, open minded, and high spirited. They are able to form a group out of the different types of people easily – be it differences in age, position, and personality. For us, as an institution with an extremely diverse audience, this is of utmost importance. Since we’ve been working together, they have never failed to deliver. "

/Varga Anett, program coordinator
American Corner Budapest/

_1A_bankito_jo.jpg

„Az Impróka egy szívvel-lélekkel társulat, akik a megfelelő érzékenységgel és őszinteséggel nyúltak bármelyik civil szervezethez és témához, amit ajánlottunk nekik a fesztivál kapcsán. Az imprószínházuk a sokszor passzív fesztiválozókat is kizökkentette, és integrálta a szituációkba. Azt hiszem, kicsit több Impróka kellene ebbe az országba, és több olyan „színházcsináló”, aki ennyire jó módon nyúl hozzá sokszor tabunak számító társadalmi témákhoz.”

/Lőrinczy Lia, civil kult. főkoordinátor,
Bánkitó Fesztivál/

_1A_Toni_jo.jpg

„Fergeteges volt az Impróka segítségével tartott szakmai tréning. Gurultunk az improvizációs technikával megelevenített befektetői karaktereken, akiket aztán jól kielemeztünk. Garantáltan emlékezetes, és sokkal maradandóbb így a tanulás, mint bármilyen frontális oktatási módszerrel. A legjobb szívvel tudom a csapatot ajánlani!”

/Károlyi Antal, üzleti angyal, vezérigazgató, Sign Coders/

_1A_qlit_jo.jpg

„Nincs két egyforma impróelőadás, akkor sem, ha ugyanaz a címük. A Meleg helyzetek előadást már sokszor játszotta az Impróka a közönségünknek, és szervezőként mindig kicsit izgultam – hiszen előre soha nem tudhattam, mit kapunk. Eddig még nem kellett csalódnom egyszer sem!”

/Szekeres Dorka, vezető, qLit.hu/

Manor logó.png

„Az Impróka szabad, szárnyal, és nem követ konvenciókat. Önmaga akar lenni, ugyanerre inspirálva a vele játszókat – mégis profi és megbízható. Úgy mozog a Manor House Inn falai között, mintha mindig is ide tartozott volna. Az irodából kiszabadult vendégeink számára egy-két óra improvizáció a tökéletes program a tökéletes helyszínen!”

/Kovács Nóra, ügyvezető, Manor House Inn/

_1A_podit_jo.jpg

„Az Impróka szakértő előadóinak segítségével megtartott drámapedagógiai foglalkozásoknak már rövid idő alatt is érezhetően jó hatása volt a gyerekek interperszonális készségeire. Ezen túlmenően, ami szintén fontos, a gyerekek nagyon élvezik, hogy a hagyományos módszerek mellett az improvizációra épülő eszköztár is megjelenik ezeken a foglalkozásokon.”

/Maurer Ferenc, ügyvezető igazgató,

Pod-it Gyermekakadémia/

_1A_up2u_jo.jpg

„Az Impróka csapata egy óriási energiabomba. Nincs felesleges sallang, nincs unalom, csak kacagás, móka és persze tanulás.”

/Mezei Dávid, ügyvezető, Up2You Nyelviskola/

_1A_thisisredy_jo.jpg

„Nagyon jó volt, hogy Luca olyan feladatokat hozott, amelyekkel a csapat együttgondolkozását tudta fejleszteni, ezt kreatív brainstromingokon is jól tudjuk hasznosítani, és persze csapatépítésnek is kiváló volt.”

/Molnár Dóra, alapító, This is Redy/

bottom of page